Instruktør
Henrik Liebsch
Beskrivelse
Jeg startede i allround i 2007 som danser og i 2009 blev jeg instruktør. Jeg underviste i 2 år, hvorefter jeg holdt en pause.
 
Fra sæson 2015/2016 var jeg igen klar til at tage fat i instruktør posten og glæder mig over at feste med danserne til god og festlig musik.
 
Kontakt: henrikliebsch@hotmail.com
Se hele beskrivelsen
Jannie Tofte
Beskrivelse
Selvom jeg ikke startede med linedance før jeg var 18, har jeg altid elsket musik og dans.
Jeg gik til gymnastik som barn og senere hip hop, og jeg er sikker på at det hjalp gevaldigt med overgangen til linedance.

Jeg fandt kaldet da jeg, lidt ved et tilfælde, prøvede linedance tilbage i 2001. Min mor var startet et par uger forinden, og da hun ikke rigtigt kunne forklare mig hvad det var, blev jeg jo nødt til selv at få syn for sagen. Før jeg vidste af det spillede musikken og så måtte jeg ellers bare følge med.
Da jeg flyttede til Odense i 2004, var der slet ingen tvivl om at jeg skulle danse hos Love-to-Dance og Niels Poulsen.
En smule overvældet, men vel modtaget tog jeg alle de hold jeg kunne. Her var dét jeg ville, De fedeste hits fra radioen samt at det var muligt og ikke mindst acceptabelt at slå sig løs på dansegulvet.
Få måneder senere var jeg i gang med tekniktimer som forberedelse til min første konkurrence.
Et par måneder yderligere kom jeg på instruktørkursus hos Niels - så jeg var klar til mit eget hold. Det hele gik en smule stærkt - men jeg har aldrig set mig tilbage.

Siden dengang har jeg deltaget i adskillige nationale og internationale konkurrencer, inden for UCWDC, WCDF og World Dance Masters, hvor jeg har konkurreret i linedance, pro-am, team/cabaret og koreografi.
Jeg har rejst over hele Europa, set nogle fantastiske steder og mødt en masse dejlige mennesker og utroligt talentfulde dansere, instruktører og koreografer.
Jeg har undervist på alle niveauer og givet workshops over hele Danmark og flere steder i udlandet.
Mit liv er i den grad blevet beriget af at danse.
Nu har jeg så "fået lov til" at komme på besøg i Allround. Noget der har været på tale længe - men ikke kunne blive en realitet før nu. OG JEG GLÆDER MIG!!!!
 
Jeg elsker at danse - og ser frem til at dele den glæde med jer :-)

Jannie
Se hele beskrivelsen
Katja Østerby
Beskrivelse
Jeg startede til linedance i 2007 sammen med min mor og jeg blev hurtigt bidt af musikken og dansen, men mest det sociale samvær og hygge på og uden for dansegulvet. 
I 2009 blev jeg instruktør og i 2010 blev jeg lokket med på en danseferie i Tyrkiet og en helt ny verden af dans åbnede sig.
Da vi kom hjem meldte jeg mig straks til et hold i Allround.
 
Jeg har taget teknikkurser og danset konkurrencedans, men det jeg elsker allermest er, at slå mig løs på dansegulvet.
 
Efter et par års pause fra instruktørtjansen, har jeg nu savnet det længe nok og jeg glæder mig meget til at gøre det jeg elsker: at undervise, danse og bare have en fest på dansegulvet.
Se hele beskrivelsen
Lotte Petersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Nina Steiness
Beskrivelse
Som barn/ung dansede jeg i 10 år standard-/latin, og har som voksen fundet min rette hylde som linedancer og instruktør. 
Jeg har danset linedance siden 2005 og har været instruktør siden 2009.

Kontakt: n.steiness@live.dk 
 
 

Se hele beskrivelsen
Vis hold