Jannie Tofte
Beskrivelse
Selvom jeg ikke startede med linedance før jeg var 18, har jeg altid elsket musik og dans.
Jeg gik til gymnastik som barn og senere hip hop, og jeg er sikker på at det hjalp gevaldigt med overgangen til linedance.

Jeg fandt kaldet da jeg, lidt ved et tilfælde, prøvede linedance tilbage i 2001. Min mor var startet et par uger forinden, og da hun ikke rigtigt kunne forklare mig hvad det var, blev jeg jo nødt til selv at få syn for sagen. Før jeg vidste af det spillede musikken og så måtte jeg ellers bare følge med.
Da jeg flyttede til Odense i 2004, var der slet ingen tvivl om at jeg skulle danse hos Love-to-Dance og Niels Poulsen.
En smule overvældet, men vel modtaget tog jeg alle de hold jeg kunne. Her var dét jeg ville, De fedeste hits fra radioen samt at det var muligt og ikke mindst acceptabelt at slå sig løs på dansegulvet.
Få måneder senere var jeg i gang med tekniktimer som forberedelse til min første konkurrence.
Et par måneder yderligere kom jeg på instruktørkursus hos Niels - så jeg var klar til mit eget hold. Det hele gik en smule stærkt - men jeg har aldrig set mig tilbage.

Siden dengang har jeg deltaget i adskillige nationale og internationale konkurrencer, inden for UCWDC, WCDF og World Dance Masters, hvor jeg har konkurreret i linedance, pro-am, team/cabaret og koreografi.
Jeg har rejst over hele Europa, set nogle fantastiske steder og mødt en masse dejlige mennesker og utroligt talentfulde dansere, instruktører og koreografer.
Jeg har undervist på alle niveauer og givet workshops over hele Danmark og flere steder i udlandet.
Mit liv er i den grad blevet beriget af at danse.
Nu har jeg så "fået lov til" at komme på besøg i Allround. Noget der har været på tale længe - men ikke kunne blive en realitet før nu. OG JEG GLÆDER MIG!!!!
 
Jeg elsker at danse - og ser frem til at dele den glæde med jer :-)

Jannie
Se hele beskrivelsen